Gezondheidszorg

In gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsenpraktijken komen veel mensen bij elkaar. Een groot gedeelte van de mensen die hier komen  hebben op dat moment een gezondheidsprobleem en dragen mogelijk meer dan gemiddeld bacteriën en virussen met zich mee. hoe hygiënisch deze bezoekers hiermee omgaan is niet altijd te beïnvloeden en te controleren.

Echter is het juist in deze sector van belang dat de medewerkers hier niet steeds ziek van worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de luchtkwaliteit hier van groot belang is. Onderzoek wijst uit dat veel ziekenhuisinfecties ontstaan door een overdracht van bacteriën en virussen tussen patiënten en personeel.

De verspreiding van micro-organisme valt onder controle te houden en te verminderen door middel van:

  • correcte en frequente handhygiëne door het ziekenhuispersoneel en de patiënten

  • het voorzichtig gebruik van antibiotica

  • strikte procedures en het opvolgen van beleidsregels met betrekking tot een ziekenhuisinfectie

  • Verminderen van het aantal bacteriën, virussen, sporen en schimmels in de lucht

Hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van  de luchtkwaliteit

Luchtmonitoring:

Met onze apparatuur kunt u per kamer de luchtkwaliteit monitoren. Dit kan worden bijgehouden in een portal door ons of uzelf. 24/7 monitoring mogelijk.

Luchtbehandeling:

De technologieën die O2HEALTH daarbij gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Copyright © 2019 by O2Health B.V.