Diensten

U kunt de producten van O2HEALTH kopen of als een service in gebruik nemen. Wij begrijpen heel goed dat iedere situatie of locatie een andere behoefte heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek om een passende oplossing aan te bieden. Onze producten en diensten bieden een oplossing voor elke denkbare ruimte binnen een bedrijf of een woning.

De tarieven voor de kleine ondernemingen en huishoudens worden in onderstaande tabel aangegeven.

Service model

Schermafdruk 2019-04-09 10.46.11.png

Voor MKB en grotere ondernemingen kan geen standaardtarief worden aangegeven. Hiervoor maken wij een op maatanalyse na een inventarisatie gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdelijke meting

Daarnaast bieden wij ook een meting van 2 weken aan. Hierbij wordt ons apparaat naar u toegestuurd en zullen wij op afstand helpen het apparaat in te stellen. We zullen dan 2 weken lang de luchtkwaliteit in uw woning en bedrijfsruimte monitoren en om de paar dagen telefonisch contact hebben om de resultaten te bespreken. Hieruit zal dan een advies komen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren of optimaliseren. De kosten hiervoor zijn € 50,00 excl. Btw (€ 60,50 incl. Btw).

Zorginstellingen, MKB en grote bedrijven

Met de producten en diensten van O2Health bent u instaat om in iedere ruimte apart de luchtkwaliteit te meten maar dit wel vanuit 1 portaal te kunnen beheren. Daarnaast hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing. 

 Voordelen voor de luchtmonitoring en zuivering van O2Health in uw organisatie:

  • Dood o.a. virussen, bacteriën, pollen en schimmels

  • Dringt ziekteverzuim drastisch terug

  • Bespaart kosten

  • Vermindering van onaangename geurtjes

  • Klinisch bewezen: O2Health doet wat ze beloven

 

Een goede luchtkwaliteit is ook van belang voor bedrijven. Daarom levert O2Health veel van haar producten aan bedrijven. Een optimale werkomgeving resulteert in een toename in productiviteit en verlaging van het ziekteverzuim. Hier zijn talloze studies over gepubliceerd. Het dan ook niet vreemd dat bedrijven steeds vaker zoeken naar middelen om de werknemers zo gezond mogelijk te houden.

Wij gaan graag met uw in gesprek over de mogelijkheden. 

Contact
Onderwerp